понеділок, 05 листопада 2007 12:03

Мережу порностудій з неповнолітніми викрили у Донецьку

Співробітники Донецького обласного управління Служби безпеки України припинили діяльність ряду порностудій.

Як повідомили у прес-групі облуправління СБУ, слідчим відділом облуправління встановлено 18 учасників організованого злочинного угруповання, яке впродовж декількох років займалося виготовленням, розповсюдженням і збутом зображень порнографічного характеру. Щомісячний дохід злочинного співтовариства становив близько 30 тисяч доларів США.

В ході слідства встановлено, що це угруповання, організатором якого є житель області, впродовж трьох років забезпечувало роботу ряду порностудій. Для цього зловмисники переобладнали квартири, в яких знаходилися комп`ютери і відеокамери, що передають відверте відео за участю дівчат - жительок Донецької та інших областей України в режимі реального часу через Інтернет.

Всього ж у злочинному бізнесі було задіяно близько 30 чоловік, включаючи 4 адміністраторів, програміста і близько 25 так званих "моделей", серед яких дві неповнолітні. Жінок шукали через оголошення в газетах нібито для роботи в Інтернеті. Коли ж дівчата приходили на співбесіди, їм пояснювали, чим саме вони займатимуться. При цьому їм гарантували добре оплачувати їхню працю - 30% від заробленої суми.

Щодо фігурантів порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 255 і ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України - створення злочинної організації з метою розповсюдження предметів порнографії. Ведеться слідство, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мережу порностудій з неповнолітніми викрили у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути