понеділок, 25 березня 2013 13:58

Мер Львова сам чистив сніг лопатою перед міською радою

Львівський мер Андрій Садовий у п'ятницю, 22 березня, розчищав сніг перед входом у Львівську міську раду разом із двірниками і помічниками. Це випадково сфотографував журналіст Олег Онисько і виклав на свої сторінці у мережі Facebook. За кілька годин фотографія отримала сотні "лайків" та "перепостів".

"Приємно, що це не був піар-хід нашого мера, який все-таки любить скликати брифінги з різних приводів. Мовчки взяв лопату і розчистив сніг. Це хороший приклад для тих керівників міст, які лише звітуються про боротьбу з негодою", - пише під фотографією користувач Марта.

Міський голова Львова у зверненні через місцеві ЗМІ подякував мешканцям міста за спільну боротьбу з негодою. "

"Стихія, яка накрила місто останнього тижня і тримає далі, показує нам недостатність прибиральної техніки. Ми домовились з депутатами, що в квітні ми повернемось до цього питання і будемо планувати закупівлю додаткових орієнтовно 50 одиниць техніки. Негода в місті триває і продовжує нас випробовувати. Ми будемо намагатись зробити все, що в наших силах, аби місто функціонувало. А всім мешканцям дякую за терпіння, обережність і взаємодопомогу. Нема багато охочих працювати. Водій грейдера написав заяву на звільнення, фізично не витримує. Це треба зрозуміти. Дякую тим львів'янам, які не соромляться, а беруть лопати і наводять порядок", - каже міський голова Андрій Садовий.

Також мер зазначив, що після негоди буде розглядатись питання додаткової фінансової компенсації тим двірникам, які працювали найкраще.

У п'ятницю, 22 березня у Львові вирувала негода. Увесь день тривали сильні опади, був мороз. Сніг, який не встиг розтанути із минулої п'ятниці, коли випала за ніч місячна норма опадів, накрив шар нового. Комунальні служби міста працювали у посиленому режимі, до прибирання вулиць залучили автогрейдери, піскорозкидувачі, трактори, підмітальні машини. Громадський транспорт працював у звичному режимі, корків у місті немає.

Зараз ви читаєте новину «Мер Львова сам чистив сніг лопатою перед міською радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути