вівторок, 25 вересня 2007 19:59

Мер Архангельська написав з СІЗО заяву до "Справедливої Росії"

Мер Архангельська Олександр Донськой, що знаходиться в СІЗО, подав заяву про вступ до партії "Справедлива Росія". Про це у вівторок на прес-конференції заявила лідер регіонального відділення партії Олена Вторигіна.

Раніше Донськой оголошував про те, що має намір вступити до "Справедливої Росії", проте заяви в партію не писав.

При цьому Донськой не буде включений у виборчий список справоросів, оскільки подав заяву надто пізно, відзначив депутат Архангельських обласних зборів Василь Баданін. Рішення про прийом мера в партію буде незабаром розглянуто на засіданні регіонального відділення.

Олександр Донськой постійно знаходиться в СІЗО починаючи з 1 серпня. Відносно нього збуджено в цілому чотири кримінальних поділа. Судове рішення по трьом з них було винесено 4 вересня. Донського засудили до штрафу у розмірі 75 тисяч рублів за використання підробленого диплома про вищу освіту і до одного року умовно з випробувальним терміном в один рік за незаконне підприємництво. Сам Олександр Донськой своєї провини не визнав. Він стверджував, що правоохоронні органи переслідують його у зв"язку з наміром балотуватися в президенти Росії, про який він офіційно заявив в 2006 році. Попередні слухання у четвертій кримінальній справі Донського, звинуваченні його в зловживанні посадовими повноваженнями, призначені на 28 вересня., повідомляє ІА REGNUM.

Зараз ви читаєте новину «Мер Архангельська написав з СІЗО заяву до "Справедливої Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути