Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 10:40

Мельниченка могли отруїти - адвокат

Мельниченка могли отруїти - адвокат

Адвокат екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка Павло Сичов не виключає, що причиною інсульту його клієнта могло стати отруєння.

Про це він заявив в інтерв`ю газеті "Комсомольская правда в Украине" від 1 серпня.

"Я нічого не виключаю", - сказав Сичов. За його словами, будь-який хімічний препарат, який швидко розширює і звужує судини головного мозку, здатний спричинити інсульт. Сичов зазначив, що доказів версії отруєння в нього немає. "Тому я маю намір дочекатися результатів аналізів, а потім уже судити про те, що сталося", - сказав він.

Адвокат також зазначив, що в лікарні Мельниченка охороняють. "Ходити після інсульту він не може, але притомний і спілкується з родичами. А ось журналістів лікарі до нього поки що не пускають", - сказав Сичов.

При цьому він зазначив, що в суботу минулого тижня у нього відбулася розмова з Мельниченком і той не скаржився на здоров`я. "У суботу ми з Миколою розмовляли по телефону, і він себе чудово почував. Готував запитання для Ющенка, Тимошенко, Януковича, Мороза і Литвина, які мали надати свідчення слідчому Генпрокуратури з приводу своїх розмов з Леонідом Кучмою. А в неділю несподівано опинився на лікарняному ліжку", - сказав він, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченка могли отруїти - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути