середа, 06 квітня 2011 10:18

Мексиканка за допомогою тату та імплантатів перетворила себе на "вампіра"
8

36-річна мексиканка Марія Хосе Крістерна за допомогою наколок, що покривають все її тіло, пірсингу і титанових імплантатів у лобі здійснила свою мрію перетворитися на "вампіра". Її знімки обійшли всі таблоїди світу, зробивши Марію справжньою зіркою.

Марія пояснила своє прагнення змінити зовнішність тим, що в юності стала жертвою домашнього насильства.

"Татуювання стали для мене формою звільнення. Моя родина була глибоко католицькою, я вчилася в релігійній школі, - розповіла вона The Sun. - Я закохалася й вийшла заміж в 17, займалася кар'єрою. Я хотіла, щоб життя йшло правильно".

Народивши чотирьох дітей, Марія розійшлась з чоловіком-садистом і, кинувши роботу юристом, стала тату-майстром. Жінка не тільки покрила своє тіло татуюваннями, але ще й вставила зубні імплантати, щоб її зуби перетворилися на ікла.

"Роги на голові - символ сили, і були вставлені без анестезії, - хвалиться вона. - Ікла я зробила, бо в дитинстві любила вампірів. Також я змінила колір очей на той, який завжди хотіла".

Поки що її трансформація не завершена: Марія хоче вставити імплантати ззаду на голові.

"Татуювання - мій шлях до безсмертя або до того, щоб дійсно стати вампіром і не вмирати. Для цього я залишаю роботу інших людей на своїй шкірі", - розповіла вона.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканка за допомогою тату та імплантатів перетворила себе на "вампіра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути