вівторок, 05 травня 2009 10:19

Мексика перемагає свинячий грип

Мексика перемагає свинячий грип
Мексика може поступово повертатися до звичайного способу життя, оскільки ситуація з грипом А/H1N1 стабілізувалася, захворюваність пішла на спад, сказав президент Мексики Феліпе Кальдерон, повідомляє місцевий телеканал "Телевіса".

У посланні до нації президент в той же час заявив, що боротьба з вірусом є національним пріоритетом. "Уряд і я упевнені в тому, що здоров"я має найбільше значення для сім"ї", - сказав він.

"Ми повинні концентруватися на тому, щоб в найкоротші терміни відновити зростання економіки. Я знаю, що після того, як ми подолаємо пандемію, наша економіка також почне поступово відновлюватися", - сказав президент.

Кальдерон заявив, що дав розпорядження членам кабінету міністрів розробити низку заходів з метою відновлення економіки країни, що постраждала від вірусної загрози. Він додав, що необхідно активно укріплювати репутацію країни в світі з тим, щоб туристи зі всього світу відвідували Мексику.

"Прийшов час силою підняти економіку країни, тому, починаючи з 6 травня, поновиться робота на заводах, а також торгівля і бізнес", - сказав президент.

Як писала раніше Gazeta.ua, за даними Всесвітньої організації охорони здоров"я (ВООЗ), за станом на понеділок вірусом грипу А/H1N1 заразилися 985 людей в 20 країнах світу.

За матеріалами Інтерфакс, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мексика перемагає свинячий грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути