Ексклюзиви
вівторок, 12 серпня 2008 19:16

Медведєв заявив про продовження місії російських військ на Кавказі

Російські військовики продовжать виконувати свою місію на Кавказі, заявив президент РФ Дмитро Медведєв на прес-конференції після переговорів з президентом Франції Ніколя Саркозі.

"Міжнародні угоди, по яких працюють російські миротворці, були сформульовані в 1992 році і підкріплюються міжнародними документами трохи пізнішого часу. Вони залишаються і діють", - сказав Медведєв.

"І наші миротворці продовжують виконувати свої функції і продовжуватимуть виконувати свої функції, тому що вони - ключовий чинник забезпечення безпеки на Кавказі", - підкреслив президент РФ.

"Так було і так буде", - заявив він.

Виступаючи на мітингу перед парламентом в Тбілісі у вівторок президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що керівництво країни прийняло рішення оголосити окупаційними військами російські військові підрозділи, що знаходяться в Абхазії і Південній Осетії.

"Наше рішення - про денонсацію миротворчої місії в Абхазії, про що я вже заявив президентові Америки і іншим лідерам світу. Наше рішення - оголосити російську армію в Абхазії окупаційною армією в Абхазії і оголосити Абхазію і Південну Осетію окупованими територіями", - заявив Саакашвілі, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв заявив про продовження місії російських військ на Кавказі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути