Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 11:43

Медведєв: США створили у Саакашвілі відчуття безкарності

Росія готова до відновлення повноформатних відносин з США, не дивлячись на те, що Вашингтон створив у президента Грузії Саакашвілі відчуття вседозволеності та безкарності, заявив президент Дмитро Медведєв в інтерв"ю телеканалу Euronews.

США зробили низку різких заяв на адресу Росії, що проводила операцію з примусу Грузії до миру після нападу грузинських військ на Південну Осетію. На знак протесту Вашингтон відмовився від спільних військово-морських навчань в Японському морі, а глава Пентагону Роберт Гейтс заявив, що відносини США та Росії можуть бути зіпсовані на роки, якщо Москва не відступить.

"Ця напруга (у російсько-американських відносинах) стала наслідком не цілком розумної політики, яку проводили США на грузинському напрямі", - сказав Медведєв.

"Ми ж готові до того, щоб вони були найдобрішим чином відновлені, ми готові до повноформатних відносин з США", - додав президент, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв: США створили у Саакашвілі відчуття безкарності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути