вівторок, 08 липня 2008 12:54

Медведєв провів переговори з прем"єр-міністром Японії

Президент Росії Дмитро Медведєв висловив сьогодні задоволення розвитком російсько-японських зв"язків. "Двосторонні відносини розвиваються динамічно, хороші показники і в торговельно-економічній взаємодії", - сказав він на зустрічі з прем"єр-міністром Японії Ясуо Фукудой. Медведєв подякував японській стороні за блискучу організацію зустрічі лідерів восьми провідних країн світу. "Хотів би подякувати вам за блискучу підготовку саміту "великої вісімки", за створення умов для наших зустрічей в цьому прекрасному місці", - сказав Медведєв, починаючи зустріч.

Фукуда зазначив, що "радий вітати високого гостя в Японії на саміті "великої вісімки". Японський прем"єр пригадав про свій нещодавній візит до Москви і подякував Медведєву за теплий прийом. "Коли ми бачилися востаннє, Ви ще не вступили на посаду президента РФ", - сказав Фукуда. "Я звернув увагу, що після вашого вступу на пост глави держави, ви особливу увагу приділили питанням зміцнення свобод і законодавства", - додав він.

Фукуда також розповів, що ознайомився з інтерв"ю Медведєва японським ЗМІ напередодні візиту, і "з"ясував для себе багато цікавого". Медведєв подякував Фукуді за допомогу, що надають японські медики російському хлопчикові Володимиру Новікову. В результаті пожежі той отримав сильні опіки і був доставлений в клініку японського міста Саппоро, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв провів переговори з прем"єр-міністром Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути