Ексклюзиви
неділя, 07 вересня 2008 15:53

Медведєв продовжує відноситься до грузинського народу найтепліше

Відношення Росії до грузинського народу не змінилося і залишається теплим і братським, заявив президент Росії Дмитро Медведєв.

В ході церемонії відкриття нової московської станції метро "Слов"янський бульвар" столичний мер Юрій Лужков звернув увагу на те, що будівельна бригада - інтернаціональна, причому в ній багато грузин. Зокрема, це головний інженер, і гендиректор, і начальник шахти.

"Ми дуже жалкуємо, що між Росією і Грузією несподівано сталася сутичка, але вона стосується лише від вищого керівництва Грузії. Пройде час, і ми знову переживатимемо лише братські почуття", - сказав Лужков.

Медведєв відповів на це: "Я навіть більше скажу - ми і зараз переживаємо братські почуття по відношенню до грузинського народу, і нічого це не могло сколихнути".

"А то, що, на жаль, нинішній режим скоїв злочин, то в історії людства це буває, історія свої акценти розставить", - сказав Медведєв.

"Відношення до грузинського народу у нас як було, так і залишиться найтеплішим і братським", - запевнив глава російської держави, повідомляє Газета.ru.
Зараз ви читаєте новину «Медведєв продовжує відноситься до грузинського народу найтепліше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути