Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2007 13:24

Медведєв хоче бачити Путіна прем"єром

Медведєв хоче бачити Путіна прем"єром
Перший віце-прем"єр РФ Дмитро Медведєв попросив президента Володимира Путіна стати прем"єром у разі його перемоги на президентських виборах у березні 2008 року.

"Висловлюючи готовність балотуватися на посаду президента Росії, звертаюся до нього (Путіна) з проханням дати принципову згоду очолити уряд Росії після обрання нового президента нашої країни", - сказав Медведєв, виступаючи із заявою у прямому телеефірі у вівторок.

У понеділок чотири партії - "Єдина Росія", "Справедлива Росія", "Аграрна партія Росії" і "Гражданская сила", що набрали на парламентських виборах 2 грудня в цілому понад 75% голосів, - запропонували висунути Медведєва кандидатом в президенти. Президент РФ Володимир Путін цю ініціативу підтримав.

"Вважаю принципово важливим для нашої країни зберегти на найважливішій посаді у виконавчій владі - посади голови уряду Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна", - сказав Медведєв.

"Саме він (Путін) очолив список найбільшої партії - "Єдиної Росії", яка досягла вражаючої перемоги на виборах в Державну Думу. І лише у такому складі нова законодавча і виконавча влада зможе працювати ефективно", - вважає Медведєв, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв хоче бачити Путіна прем"єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути