пʼятниця, 08 травня 2009 09:51

Медведєв привітав грузин з Перемогою

Медведєв привітав грузин з Перемогою
Президент Росії Дмитро Медведєв привітав з Днем перемоги ветеранів Великої Вітчизняної війни - громадян Грузії, - повідомив кореспондент "Новости-Грузия" в секції інтересів РФ при посольстві Швейцарії в Грузії.

"Спільна боротьба з фашистськими загарбниками - одна з найпам"ятніших і героїчних сторінок в багатовіковому літописі російсько-грузинської дружби, - йдеться, зокрема, в посланні російського глави держави. - Ми ніколи не забудемо, що прапор над поверженим рейхстагом поставили російський Михайло Єгоров і грузин Мелітон Кантарія".

Дмитро Медведєв у зверненні до грузинських ветеранів війни говорить про спільну історичну спадщину народів Росії та Грузії, традицію добросусідства і товаришування, які є міцним фундаментом для відновлення довіри і взаєморозуміння.

"...Не дивлячись на те, що міждержавні відносини Росії та Грузії сьогодні зазнають серйозних випробувань, до цього дня не припиняються прямі людські контакти і співпраця по лінії громадських, культурних організацій, не слабшають зв"язки російської та грузинської православних церков. Все це дозволяє сподіватися, що взаємне тяжіння двох духовно близьких народів допоможе нам спільно розвивати взаємовигідні та партнерські відносини", - йдеться в посланні.

Президент Росії побажав ветеранам війни "здоров"я і благополуччя, а всьому грузинському народу - миру, добра та злагоди".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв привітав грузин з Перемогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути