Ексклюзиви
середа, 19 травня 2021 12:42

Медсестра вколола димедрол. У дитини зупинилося дихання - мати благає допомогти хворому сину

Автор: Фото надане Тетяною Мироненко
  5-річний Владислав Мироненко з Черкас має дитячий церебральний параліч, подвійну геміплегію. На курс реабілітації в трускавецькій клініці Козявкіна потрібно 23 тис. грн.
5-річний Владислав Мироненко з Черкас має дитячий церебральний параліч, подвійну геміплегію. На курс реабілітації в трускавецькій клініці Козявкіна потрібно 23 тис. грн.

5-річний Владислав Мироненко з Черкас має дитячий церебральний параліч, подвійну геміплегію. Дитині потрібна реабілітація в трускавецькій клініці Козявкіна, щонайменше раз на 2 місяці. Вартість 10-денного курсу становить 23 тис. грн.

"Син народився з вагою 2,3 кг, за кілька діб втратив незначну вагу. Нас лишили в лікарні. Замість глюкози, медсестра вколола димедрол. У Влада зупинилося дихання. Він опинився в реанімації. Мене запевнили що дитина абсолютно здорова, і надалі все буде добре. Після 7 місяців я помітила, що дитина розвивається з затримкою. Обстеження в Києві показало, що в нього була гіпоксія. Треба спостерігатись у невролога і регулярно проходити курси масажу. Наголосили, що "дитина перспективна". Ми негайно пройшли перший курс в Києві в інституті. Наступило покращення. Надалі лікувались в Черкасах. Лікар призначив препарати для стимуляції роботи мозку. Але перевищив дозу. Це в дитини викликало судоми. Столична лікарка сказала, що одночасно призначати 3 препарати категорично неможна. З тих пір ми їздимо, куди тільки можна, на реабілітацію. Лікарі стверджують, що зупинятися не можна і невдовзі буде результат. Владу найкраще підходить клініка Козявкіна в Трускавці. Не менше разу на 2 місяці. Потрібно хоча би 5 курсів в максимально швидкий термін. Вартість 10-денного становить 23 тисячі гривень. Я 11 років працюю фельдшером на швидкій допомозі. На свою зарплату не "пошикуєш". Прошу небайдужих людей допомогти зібрати нам потрібну суму. Для нас важлива кожна гривня", - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Мироненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Казали: "Дитина безнадійна", але ми не здаємося" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку: 5168 7451 0641 4631 (Мироненко Тетяна Андріївна).

Зараз ви читаєте новину «Медсестра вколола димедрол. У дитини зупинилося дихання - мати благає допомогти хворому сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути