середа, 23 грудня 2020 11:10

Медичний гороскоп на 23 грудня: чого не можна робити цього дня

Медичний гороскоп на 23 грудня: чого не можна робити цього дня
23 грудня не проводьте багато часу за комп'ютером. Фото: pixabay.com

23 грудня краще утриматися від інтимних стосунків. Легко буде підчепити інфекцію. Може наставати небажана вагітність. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Очі потребуватимуть повноцінного відпочинку, - говорить астрологиня. – Не проводьте багато часу за комп'ютером. Спостерігатиметься зниження гостроти зору. Відкладіть похід у перукарню. Стригтися та фарбувати коси поки не слід. Займіться підживленням волосся. Бережіть вуха від холоду. Не провокуйте запальних процесів. Цього дня не можна ходити без шапки. Поставтеся серйозно до лікування грипу і застуди. Вони дадуть ускладнення на органи слуху".

Овен

Знижується гострота зору. По можливості відкладіть копітку роботу. Відпочивати перед екраном телевізора не слід. Погуляйте на свіжому повітрі.

Телець

Змінюється кислотність шлункового соку. Турбуватиме печія. Дотримуйтесь порад свого лікаря. Самолікування може ускладнити ситуацію.

Близнюки

Хворим на діабет та виразку шлунку бажано розпочати профілактичне лікування. Не провокуйте загострення хвороб. Дотримуйтесь дієти.

Рак

Знижується рівень гемоглобіну. Результати аналізів можуть бути невтішними. Підтримайте роботу кровотворних органів. За кілька днів картина зміниться. Не голодуйте.

Лев

Порадьтеся з лікарем щодо подальшого прийому гормональних препаратів. Є небезпека порушити гормональний баланс в організмі.

Діва

Підвищується чутливість організму до змін погодних умов. Враховуйте це під час планування робочого дня. Не варто брати на себе додаткову роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що готувати на новорічний стіл, аби рік видався на славу

Терези

Погіршуватиметься обмін речовин. Можуть збільшуватися набряки. Вагітним слід уважніше стежити за вчасним виведенням рідини з організму.

Скорпіон

Потурбуйтеся про підтримку роботи серця та укріплення судин. Проведіть профілактичне лікування.

Стрілець

Не позбавляйте себе повноцінного відпочинку. Працювати вночі не слід. Може з'явитися тремтіння у руках як результат перевтоми.

Козеріг

Стережіться вуличних тварин. Вони можуть виявляти неадекватно агресивну поведінку. Домашню тварину заводити у цей день не слід.

Водолій

Рівномірно розподіляйте фізичне навантаження протягом дня. Пам'ятайте про загальну ослабленість організму. Не використовуйте алкоголь як тонізуючий засіб.

Риби

Тіло потребуватиме додаткового зволоження. Проведіть водні процедури зранку і ввечері. Пийте багато чистої води. Особливо після виснажливих тренувань.

23 грудня - найпродуктивніший день тижня. Астрологиня розповіла, яким знакам пощастить найбільше.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 23 грудня: чого не можна робити цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути