Ексклюзиви
понеділок, 13 серпня 2007 12:39

Машину із співробітниками МВС РФ обстріляли в Інгушетії

Двох міліціонерів поранено під час обстрілу машини із співробітниками МВС Росії в Назрановському районі Інгушетії.

Обстріл стався близько 12.30 у центрі селища Екажево Назрановського району. У результаті обстрілу двоє співробітників з УВС Воронезької області, які перебували у відрядженні в Інгушетії, отримали поранення.

У республіці у зв"язку з обстрілом введений оперативний план "Перехоплення" і "Вулкан-5". За попередніми даними, злочинці втекли з місця події на автомобілі "Жигулі" сріблястого кольору.

Патрульна автомашина із співробітниками міліції супроводжувала вантажний автомобіль. Під час проїзду через центр Назрані біля місцевої мечеті по машинах був відкритий вогонь з автоматичної зброї.

Обстріляні міліціонери були з числа військовослужбовців внутрішніх військ, які минулої п"ятниці прибули до Інгушетії для проведення контртерористичної операції.

У Інгушетії з 25 липня проводиться спеціальна комплексна профілактична операція, у зв"язку з чим угрупування Внутрішніх військ МВС Росії збільшене майже до 2,5 тисяч осіб. Головне завдання операції, розпорядження про початок якої віддав міністр внутрішніх справ Росії Рашид Нургалієв, - захист мирного населення від озброєних бандитів, повідомив РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Машину із співробітниками МВС РФ обстріляли в Інгушетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути