понеділок, 10 січня 2011 13:27

Машину "регіонала", який збив на смерть пішохода, не визнали причиною ДТП

Машину "регіонала", який збив на смерть пішохода, не визнали причиною ДТП

Автомобіль BMW X5 під управлінням нардепа Верховної Ради АРК, президента групи компаній "Автодель" Михайла Смолянова не є джерелом і причиною ДТП, що сталася 19 грудня на дорозі Євпаторія - Саки, та в якій загинула людина. До такого висновку слідство дійшло за результатами повного обстеження автомобіля

"Всі агрегати автомобіля справні", - повідомила начальник відділу громадських зв'язків ГУ МВС України в Криму Ольга Кондрашова.

За її інформацією, кримінальну справу за фактом ДТП зі смертельним результатом було порушено за ст. 286 ч.2 Кримінального кодексу України. Її розслідуванням займається слідче управління кримського главку міліції. В даний час проводиться ряд слідчих заходів та експертиз щодо встановлення обставин ДТП. Слідство, згідно з Карно-процесуальним кодексом України, може тривати два місяці, зазначила Кондрашова.

"Всі слідчі заходи проводяться в рамках КПК", - підкреслила вона.

За її словами, відразу після ДТП автомобіль BMW X5 був відправлений на штрафмайданчик. Повернутий він вже власнику чи ні, начальник ВЗГ не уточнила.

Нагадаємо, 19 грудня близько 18:00 на 42 км автодороги Євпаторія - Саки на ділянці дороги між селом Орєхово та м. Саки автомобіль BMW X5 під управлінням Смолянова збив пішохода. Загиблий - місцевий житель, 1985 р.н., працював зварювальником.

Зі Смолянова були взяті початкові пояснення і він був відпущений додому, машина перебувала на штрафмайданчику, справу передано слідчому.

Як відомо, Михайло Смолянов є депутатом Верховної Ради АР Крим, обраний в багатомандатному виборчому окрузі від Кримської республіканської організації Партії регіонів.

За матеріалами Крим.comments.ua

Зараз ви читаєте новину «Машину "регіонала", який збив на смерть пішохода, не визнали причиною ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути