вівторок, 27 лютого 2018 11:00

Марійці Лихолай на пересадку кісткового мозку за місяць треба зібрати 110 тисяч доларів

9-річна Марійка Лихолай з Білої Церкви на Київщині перебуває в клініці Туреччини. У неї діагностували вторинний мієлодиспластичний синдром. Дитина проходить додаткове обстеження. Їй потрібна термінова пересадка кісткового мозку. На це треба $110 тис.

Автор: Фото надане Олександром Лихолаєм
  Марійці Лихолай потрібна термінова пересадка кісткового мозку
Марійці Лихолай потрібна термінова пересадка кісткового мозку

"Хворобу в Маші виявили в травні 2016 року. Їй вирвали зуб і довго кровила рана. В аналізах виявили занизькі показники тромбоцитів. Діагностували рак крові. Маша лежала в обласному центрі дитячої онкології та гематології, в "Охматдиті". Перенесла багато переливань крові, приймала лікування, хіміотерапію. Грошима допомагали родичі, знайомі і навіть незнайомі люди. Хвороба начебто відступила. Згодом ми поїхали на контроль. Неочікувано в Маші діагностували вторинний мієлодиспластичний синдром. Її кістковий мозок не виробляє необхідної кількості клітин крові. Ми звернулися в клініку Туреччини. Там нам сказали, що візьмуть Марійку на лікування. Минулої п'ятниці ми прилетіли в Стамбул. Дочка тут проходить додаткове обстеження. Їй потрібна буде пересадка кісткового мозку. Будуть шукати нерідного донора. Вартість операції становить 110 тисяч доларів. Для нас це не реальні гроші. На збір грошей в нас є трохи більше 5 тижнів. Тому просимо відгукнутися небайдужих людей і допомогти нам зібрати необхідну суму. Ми будемо молитися за здоров'я кожного", - розповів батько Олександр Лихолай.

Реквізити для допомоги:

Картки Приватбанку: гривні – 4149 4978 7113 0847, долари – 4149 4978 7113 0821 та євро - 4149 4978 7113 0979 (Лихолай Олександр Олександрович). Його контакти: ‎0(97) 685 00 80.

Автор: Фото надане Олександром Лихолаєм
  Марійці Лихолай потрібна термінова пересадка кісткового мозку
Марійці Лихолай потрібна термінова пересадка кісткового мозку
Зараз ви читаєте новину «Марійці Лихолай на пересадку кісткового мозку за місяць треба зібрати 110 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути