Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2007 08:54

Маніячка вбивала сокирою бабусь-самогонниць

Харківські правоохоронці зловили жінку, яка вбивала бабусь-самогонниць. На вбивство вона їздила на таксі, саме таксисти і допомогли знайти злочинницю.

Труп вісімдесятирічної жінки родичі виявили вранці на літній кухні. Жінку убили одним ударом по голові - в кухні навіть не було слідів боротьби. Щоб зрозуміти, кому знадобилося вбивати пенсіонерку, яка проживала в невеликому будинку в селі Чемужовка Змієвського району, міліціонери обійшли всіх сусідів. З"ясувалося, що в селищі немолода жінка була вельми популярною.

За життя потерпіла займалася самогоноварінням. Перевірялися особи, що вживали спиртні напої, особи раніше судимі за аналогічні злочини та інші тяжкі злочини.
Таксисти розповіли оперативникам, що увечері перед вбивством до двору загиблої вони підвозили жінку п"ятдесяти років, а о пів на другу ночі вона поїхала з села. Завдяки тому, що жінка в машині розговорилася і сказала, що вона родом із Білгородської області, правоохоронці швидко встановили її особу, а незабаром і затримали. З"ясувалося, що старезна пані по такій самій схемі вже розправилася з двома бабусями в Росії. Вбивала вона своїх жертв сокирою, а ось мотиви злочину залишилися до кінця невстановленими - злочинницю визнали психічно ненормальною. Відсидівши рік у закритій лікарні жінка втекла і скоїла новий злочин на території України. Тепер знову вирішується питання про її арешт, передає АТН.

Зараз ви читаєте новину «Маніячка вбивала сокирою бабусь-самогонниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути