четвер, 11 серпня 2011 17:25

Мами дякують засновникам Еx.ua за відсутність порно на сайті

Мами дякують засновникам Еx.ua за відсутність порно на сайті

У серпні найбільший сервіс обміну інформацією в Україні Еx.ua запускає платний розділ із фільмами, музикою та іншими ліцензійними файлами. Абонплата складатиме близько 10 гривень на місяць. Почнуть із кількох тисяч файлів. Про це розказав представник ресурсу Валерій Вавілов.

"Скоро не буде не театрів, ні кінотеатрів – одне суцільне телебачення" – є така фраза у фільмі "Москва сльозам не вірить". Але все лишилося. Якщо відкрити магазин із продажу кухонного обладнання – ресторани не закриються. Так і з інтернетом, і з нами – кінотеатри завжди будуть. П'ять років тому ми зрозуміли, що вся інформація йде в інтернет. Поїхали в представництво кінокомпанії Warner. у Відні, аби отримати контент. Розказали їм, що на пострадянському просторі – великий ринок, але там усе погано й безкоштовно. 70 років у цих країнах ніхто ні за що не платив. Але порозуміння не досягли. Нас запитали: "Чи є у вас аудиторія?" Ми сказали, що для цього спочатку потрібне хороше наповнення для сайта. Нам відповіли: "Буде аудиторія – тоді й приїжджайте". Щоб отримати аудиторію – потрібен контент, щоб отримати контент – потрібна аудиторія. Використали принцип ex-файла – простий обмін без реєстрації та обмежень", - зауважив Вавілов і розказав, як вони боряться з порнопродукцією на сайті.

"Отримуємо вдячні листи від мам: "Ви чи не єдиний сайт, на який я можу відпустити дитину подивитися мультфільми. Бо впевнена, що там не буде ані порно, ані насилля". Хоча запит на порно один із найпопулярніших. Але шукати порно на Eх.ua – не за адресою. Контролюємо це просто. Біля кожного об'єкта на сайті є кнопочка "Поскаржитися". Якщо хтось викладає порно, нам приходять сотні скарг. Користувачі самі слідкують за цим. У нас є свої модератори, але вони не можуть впоратися з усім потоком. Їх до десятка, і кожен працює за двадцятьох. Якщо когось беремо на роботу – то це фанати своєї справи", - зауважив він.

Прочитати детальніше про роботу сайту Еx.ua можна у журналі "Країна" № 30 (83) за 22 липня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Мами дякують засновникам Еx.ua за відсутність порно на сайті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути