Ексклюзиви
понеділок, 28 листопада 2016 14:58

Мамі 12 дітей потрібно зібрати 80 тис грн на лікування
4

Фото: надане благодійним фондом КВІТНА

80 тис грн потрібно зібрати киянці Ірині Арсентьєвій для того, щоб остаточно подолати рак молочної залози. Про свій діагноз вона дізналася 2 роки тому. Перенесла операцію, пройшла 6 курсів хіміотерапії і 1 — променевої.

"Коли у мене діагностували рак молочної залози, не могла у це повірити. Надіялася, що лікарі помилилися. Вирішила пройти обстеження і в інших лікарнях. Але в київському Інституті раку, лікарні "Лісод" та клініці Спіженка попередній діагноз підтвердили. Це був удар", - розповіла Ірина Арсентьєва кореспонденту Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторії Каратніченко терміново потрібна допомога на операцію раку щитовидної залози

"Хіміотерапевт написала довжелезний список ліків, які треба було придбати. Грошей не було. Спочатку допомагали друзів, а потім звернулася у благодійний фонд КВІТНА. З ними перестала думати про те, які суми мені потрібні і де мені їх взяти. Зосередилася лише на одному — маю одужати. Вже перенесла операцію, 6 курсів хіміотерапії і 1- променевої. Зараз йду на поправку. Щоб завершити курс лікування, потрібно ще 80 тисяч гривень", - додала вона.

Ірина Арсентьєва разом з чоловіком виховують 12 дітей. Найстаршій доньці Ілоні нещодавно виповнилося 23 роки, найменшому сину Леву — всього 3.

"Три старші доньки вчаться на педагогів, син — на архітектора. Всі разом живемо у 3-кімнатній квартирі. В одній кімнаті живуть хлопчики, у другій — дівчата. Свою кімнату перегородили. В одній половині зробили спальню, другу виділили під вітальню", - розповіла Ірина Арсентьєва.

"З чоловіком не планували, що у нас буде так багато дітей. З дитинстві мріяла мати двох, як і мої батьки. Але доля розпорядилася інакше. Оточуючі реагували по-різному. Одні критикували: "Життя в Україні таке складне. Як можна стільки дітей мати?". Але набагато більше було таких, хто підтримував. Не раз казали: "Ви молодці. Вам пам'ятник треба ставити", - додала жінка.

Допомогти Ірині Арсентьєвій подолати рак можна, перерахувавши гроші на рахунок благодійного фонду КВІТНА:

№ 26002056215903 в столичній ПАТ КБ "Приватбанку" МФО 380269, ЄДРПОУ 40395596.

Зараз ви читаєте новину «Мамі 12 дітей потрібно зібрати 80 тис грн на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути