Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2018 15:01

Мама 2 дітей благає врятувати її життя, на лікування раку потрібно близько 700 тис. грн

Мама 2 дітей благає врятувати її життя, на лікування раку потрібно близько 700 тис. грн
Фото надане Тетяною Куценко

34-річна Тетяна Куценко з Нововолинська на Волині лікує рак молочної залози. Перенесла 2 операції, курси хімічної та променевої терапії. Призупинити ріст ракових клітин можна за допомогою препарату "Ібранс". Обов'язковий курс триватиме 16 місяців. На лікування потрібно близько 700 тис. грн.

"Діагноз мені поставили 5 років тому. Тоді була третя стадія. Хоч я значно раніше зверталася до лікарів. Відразу після народження другої донечки помітила, що з лівої груді погано йшло молоко. Я ще тоді запідозрила щось недобре. Але лікарі запевнили, що все добре. Порадили не їсти м'яса і попити валер'янку. Мовляв, якщо турбуватиме, тоді прийти за 3 місяці. Коли я знову прийшла, вже було запізно. Мене прооперували, пройшла 7 курсів хіміотерапії та 20 променевої. Лікування дало позитивну динаміку. Періодично обстежувалася. Спочатку раз на півроку, опісля - щороку. Але нещодавно виявили метастази в печінці та легенях. Оперувати протипоказано. Пройшла знову хіміотерапію. Метастази у легені зникли, у печінці зменшилися наполовину. Хімія у подальшому протипоказана, не витримає серце. Призупинити ріст метастаз можна за допомогою гормонального препарату "Ібранс". Він у Львові проходив клінічні дослідження. Я знаю багатьох людей, яким він допоміг і люди вже живуть 10 років. Я теж не хочу здаватися. Мушу боротися заради своїх 2 маленьких донечок і рідних людей, які вірять у мене. На місяць треба 43 тис. гривень. А всього 688 тис. гривень. Нещодавно Віктор Павлік про мене дізнався і перерахував 10 тис. гривень. У нього були зайві від потрібної суми на лікування його сина. Я звертаюся до всіх небайдужих людей. Дуже прошу, будь ласка, допоможіть. Мрію побачити своїх донечок випускницями. Старшій моїй Вікторії 14 років, а Вероніці лише 8 рочків", - розповіла Тетяна Куценко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4991 1968 3579 (Куценко Тетяна Валеріївна), її контакти:

0 (73) 469 85 93.

Зараз ви читаєте новину «Мама 2 дітей благає врятувати її життя, на лікування раку потрібно близько 700 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути