вівторок, 15 січня 2019 12:34

Майстру локомотивного депо Дмитру Шестаку на лікування раку щомісяця потрібно 23 тисячі гривень

Автор: Фото надане Наталією Шестак
  Стандартна хіміотерапія у випадку Дмитра не ефективна.
Стандартна хіміотерапія у випадку Дмитра не ефективна.

40-річний Дмитро Шестак із Волновахи на Донеччині лікує рак правої нирки. Переніс операцію. Із грудня 2017 року приймає препарат "Вотриент 400 мг". На місяць потрібно дві упаковки. Їх вартість становить 23 тис грн.

"Три роки тому в Діми виявили пухлину на правій нирці. Орган видалили. Чоловік кожні півроку обстежувався. У травні минулого року в його легенях виявили метастази. В інституті раку діагноз підтвердили.

Стандартна хіміотерапія для м'яких тканин не ефективна. Тому Дімі призначили один із нових методів лікування. Із грудня 2017 року він приймає препарат "Вотриент 400 мг". На місяць треба дві упаковки. Їх вартість становить 23 тисячі гривень. Терміни прийому ліків поки що не визначені. Буде відомо після чергового обстеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пухлина була як кулак": 9-річний Радомир Пантазі потребує допомоги

У нас з Дімою підростає донечка Евелінка. Їй 15 років. Вона щиро вірить в одужання свого люблячого татка. Діма теж надіється й мріє побачити її весілля. Я зверталася за допомогою в різні благодійні фонди, але всюди відмовляли. Ми вдячні за допомогу родичам і друзям. Відгукнулося й керівництва локомотивного депо, де Діма працює майстром. Але їх можливості обмежені.

Ми щиро віримо в людську доброту. Тому ми з донечкою звертаємося до небайдужих людей. Просимо врятувати нашого тата", — розповідає Gazeta.ua дружина Наталія Шестак.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4991 1339 1583 (Шестак Дмитро Євгенович), контакти дружини Наталії Павлівни 0 (95) 637 92 91.

Зараз ви читаєте новину «Майстру локомотивного депо Дмитру Шестаку на лікування раку щомісяця потрібно 23 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути