вівторок, 19 лютого 2008 10:05

Мадонна висловлюється мовою "російських інтелектуалів"

Мадонна висловлюється мовою "російських інтелектуалів"
"Pi..dets" і "dolbo...obi" постійно звучать в режисерському дебюті поп-діви Мадонни "Бруд і мудрість". На думку Луїзи Чікконе, саме так виражаються справжні російські інтелектуали і музиканти.

Прем"єру своєї першої картини Мадонна вирішила провести на престижному Берлінському кінофестивалі, що завершився в минулі вихідні сенсаційною перемогою Бразильської стрічки "Елітний загін" про борців з наркомафією. Зрозуміти Мадонну неважко - в своїх майже п"ятдесят вона явно не хоче бути просто поп-співачкою, а явно мріє з"явитися перед своїми прихильниками майстринею на всі руки - і письменницею, і актрисою, і режисером.

Останніми роками Мадонну на інтригуючі і перспективні ролі не запрошують. Звідси і зрозуміле бажання спробувати себе в режисурі. Берлінська преса перед самим початком кінофестивалю передбачала, що Мадонна напевно представить яке-небудь "фуфло". Так воно і сталося.

Щоб створити навколо стрічки "Бруд і мудрість" ажіотаж, англійські продюсери картини зняли для прес-показу найменший зал у фестивальному центрі. Хоча Мадонна і натякала ще в листопаді минулого року, що не проти побачити свій шедевр в конкурсній програмі Берлінського кінофеста, їй в цьому відмовили. Не без натиску німецьких каббалістів стрічку включили в позаконкурсну програму "Панорама", повідомляє Голос.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна висловлюється мовою "російських інтелектуалів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути