субота, 29 грудня 2007 17:14

На Берлінському кінофестивалі Мадонна представить свій дебютний фільм

На Берлінському кінофестивалі Мадонна представить свій дебютний фільм

На Берлінському кінофестивалі, який відбудеться в лютому 2008 року, Мадонна представить свій дебютний фільм під назвою "Бруд і мудрість". Це перший досвід знаменитої співачки як режисера. У головних ролях зайняті Юджін Хатс, Річард Грант і Стівен Грехем.

Сюжет фільму є сумішшю музичної комедії і мелодрами. Юджін Хатс - фронтмен відомої циганської панк-групи Gogol Bordello грає у фільмі головну роль - російського емігранта з філософським поглядом на життя. Решта учасників групи теж зайнята у фільмі і грають самі себе. Цього року Мадонна і Gogol Bordello грали разом на концерті Live Earth в Лондоні.

За словами організаторів Берлінського кінофестивалю, фільм не прийматиме участі в конкурсній програмі, він заявлений в програмі що входить в "Берлінале" фестивалю "Панорама". Вони не повідомляють, чи буде Мадонна особисто представляти фільм на прем"єрному показі.

Берлінський фестиваль проводиться з 1951 року і відкриває сезон найбільших світових кінофестивалів., повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На Берлінському кінофестивалі Мадонна представить свій дебютний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути