пʼятниця, 08 травня 2020 04:15

Ляшко звільнив керівника лабораторного центру Житомирщини

Ляшко звільнив керівника лабораторного центру Житомирщини
Лабораторії по Україні зупиняють прийом матеріалів. Фото: pixabay.com/

Виконувача обов'язків керівника обласного лабораторного центру у Житомирській області звільнили з посади через проблеми з проведенням ПЛР-тестів на коронавірус.

2 травня в Житомир відправили комісію Міністерства охорони здоров'я, яка за результатами перевірки дала рекомендації, як покращити роботу.

"В.о. керівника Житомирського лабораторного центру пообіцяв взяти ці рекомендації в роботу та виправити помилки. Вчора мені повідомили, що нічого не змінилось і що в.о. керівника лабораторного центру надіслав лист, що протягом 3 днів лабораторія не буде приймати зразки на дослідження коронавірусної хвороби", — написав головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко у Facebook.

Він зазначив, що після дзвінка відразу поїхав в Житомирський обласний лабораторний центр, де поговорив з його керівником та зустрівся з працівниками та головою Житомирської облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лабораторії по Україні зупиняють прийом матеріалів. Не вистачає ресурсів для тестувань

"При всій повазі до досвіду та віку виконувача обов'язків керівника Житомирського обласного лабораторного центру, прийнято рішення дати розпорядження припинити виконання обов'язків людиною, на яку вони були покладені", — заявив головний санлікар.

Він додав, що протягом найближчих кількох днів визначиться із новою кандидатурою на крісло очільника лабораторного центру та головного санлікаря області. Повноцінний конкурс обіцяє провести після закінчення пандемії.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко звільнив керівника лабораторного центру Житомирщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути