четвер, 24 листопада 2011 13:04

Львів'яни готують мирну революцію - експерт

Львів'яни готують мирну революцію - експерт

У Львові Комітет об'єднаних організацій Львівщини зібрав понад півсотні громадсько-політичних організацій та профспілок під своїм крилом. Як запевняють його члени, головним завданням їх об'єднання є боротьба зі злочинним режимом, який керує в Україні.

- 22 листопада у нас відбулися установчі збори у Львові, на яких ми прийняли меморандум та звернення до українського народу, - пояснив один з керівників об'єднання Ігор Коцюруба, 46 років. – Ми одноголосно погодилися з тим, що це є узурпація влади і порушено багато законів Конституції. Тому з цією владою потрібно боротися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помаранчева революція навчила українців колективно чинити опір - Ніко Ланґе

Комітет об'єднаних організацій Львівщини входить до складу Народної ради України. Зараз Народна рада готує всеукраїнську акцію непокори владі.

- Ми працюємо над організацією цієї акції, проте відбутися вона має саме тоді, коли сама назріє, - пояснив чоловік. – Зараз ми робимо все, щоб ця акція відбулася правильно. Щоб це не були бійки між "беркутівцями" та народом. Ми за мирну революцію, без крові. За таку, як була "Революція на граніті" та "Помаранчева революція", коли не пролилося жодної краплини крові. Хто ж не вірить у те, що це можливо, то має історичні приклади таких подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помаранчева революція була репетицією народної революції - депутат

Активіст впевнений у тому, що влада довго не втримається на своєму місці.

- Сьогодні вже навіть жителі Донецька, які голосували за "Партію регіонів" обурені її діями, - запевняє Ігор. – Тому скоро це має призвести до серйозних подій. Проте я впевнений, що все відбудеться спокійно. Коли ж ми досягнемо свого, то всі, хто зараз сидить при владі отримають своє – бандитам тюрми. А якщо ж тюрм не вистачить, то стадіони, які вони набудавали будуть виконувати інші функції.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни готують мирну революцію - експерт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути