четвер, 28 липня 2011 16:39

Львівський аеропорт обслуговуватимуть молоді англомовні українці

Львівський аеропорт обслуговуватимуть молоді англомовні українці

У львівському аеропорту працевлаштують більше двох тисяч молодих людей.

- Перша частина нової злітно-посадкової смуги Львівського аеропорту запрацює вже 24 серпня, - пообіцяв сьогодні віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков. В рамках робочого візиту до Львова він відвідав ключові об'єкти до "Євро-2012" — аеропорт і стадіон.

- На відміну від Донецька тут не буде третьої категорії, - розповів він. - Але це не через якість смуги, просто ділянка дуже затиснута. Має бути 120 метрів в кожну сторону. Попри це крім "боінга-747" й "аеробуса-380" тут зможуть сідати всі літаки.

Окрім реконструкції смуги тут здійснюють будівництво нового терміналу, здатного щогодини приймати 2 тис. пасажирів. Його обіцяють завершити до кінця року. У старій будівлі аеропорту облаштують віп-термінал.

- Для так званих "нових українців", - пояснив Колесніков. - Це буде центр адміністративної і ділової авіації, тут здійснюватимуть платні високоякісні послуги. Хоча при телескопічних трапах, які будуть у новому терміналі, перевага "віпів" сумнівна. Замість того, щоб вийти через телескоп прямо у літак їх привезуть до якихось пожежних сходів. Але з хорошого приміщення.

В аеропорті буде дуже багато молоді. Плануємо працевлаштувати 2 000 — 2 500 молодих людей з ринку праці. Головний критерій — знання англійської мови.

Зараз ви читаєте новину «Львівський аеропорт обслуговуватимуть молоді англомовні українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути