четвер, 22 березня 2012 15:04

Львівських підприємців виганяють з власних торговельних павільйонів
7

Фото: Фото: Павло Паламарчук

22 березня перед львівською міською радою відбувся мітинг. Його спільно провели підприємці ринку "Торпедо" та "Привокзальний". Вони вишикувалися півколом і вимагали захистити їх права на роботу в правовому полі. А також - щоб депутати виконали надані їм обіцянки.

"Ми отримали від депутатів-свободівців обіцянки захистити наші права, - розповіла голова профспілки "Нове Торпедо" Оксана Козлова. - Але цього і досі не зроблено. Депутати пішли назустріч невідомо яким підприємцям. Вони зберегли невідомо кому і чиї робочі місця. Адже землю, на якій ми торгували, віддали іншому ТзОВ."

У руках люди тримали плакати з надписами: "Свобода - рейдер самоврядного ринку", "Павлюк, не топи самоврядного ринку". Також вони роздавали листівки із проханням захисту депутатам, які ішли на ранкову сесію міськради.

Водночас люди із Привокзального ринку виступали проти свавілля адміністрації ринку. За словами керівника вільної профспілки "Привокзальний ринок", Надії Сало, адміністрація виганяє людей з павільйонів, які ті встановили за власні гроші.

"Ми поставили їх ще в 2001 році, - сказала вона. - Всі гроші йшли з власної кишені. А тепер нас звідти виганяють. Ми хочемо щоб нам дали можливість нормально працювати на своїх робочих місцях."

Зараз ви читаєте новину «Львівських підприємців виганяють з власних торговельних павільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути