вівторок, 24 липня 2007 13:56

Львівські залізничники піймали Шуфрича на брехні

Львівська залізниця спростовує заяву міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича про те, що в Ожидові піднято усі 15 цистерн з фосфором, що зазнали аварії.

Як повідомили у прес-службі Львівської залізниці, насправді зараз піднято лише 13 цистерн, а ще 2 перебувають "у підвішеному стані".

Водночас, у Львівській залізниці переконують, що вже на завтра має бути сформований єдиний потяг з усіх цистерн, який у супроводі двох пожежних потягів поїде територією Росії до Казахстану.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 24 липня, Шуфрич заявив, що на сьогодні вже закінчено підняття цистерн, що перекинулися під час аварії поблизу села Ожідів Львівської області. Як повідомила прес-служба МНС, за словами міністра,14 із них вже знаходяться у напіввагонах, 15 під порядковим номером 6 зараз проходить останні дослідження. Шуфрич також повідомив, що "вже формується поїзд для відвантаження до Казахстану. Ухвалено рішення, що це все ж таки буде єдиний поїзд, і з двох сторін його супроводжуватимуть два пожежні поїзди й до завтрашнього дня він має відправитися у бік російського кордону для подальшої відправки на казахський завод-виробник", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Львівські залізничники піймали Шуфрича на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути