Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 14:14

Лукашенко закликав іноземних інвесторів до соціальної відповідальності

Президент Білорусі на зустрічі з керівництвом турецької телекомунікаційної компанії Turkcell четвертого березня заявив, що іноземні інвестори, які приходять до Білорусі, повинні бути соціально відповідальні. Олександр Лукашенко в ході бесіди з головою ради директорів компанії Мехметом Карамехметом також сказав, що "мені, Білорусі ваші пропозиції здалися цікавими".

"Я б хотів, щоб ви йшли сюди (до Білорусі - Телеграф) не тільки заробляти, але і допомагати державі вирішувати соціальні проблеми. Тому що заробляти вам допомагатимуть білоруські люди", - пояснив президент.

"Взагалі, з Туреччиною у нас ніколи не було жодних політичних і економічних проблем. Ми зацікавлені в широкому залученні турецьких інвестицій, фахівців, зокрема турецьких будівельників на білоруський ринок", - відзначив білоруський лідер.

Як підкреслив глава держави, "ваша компанія, ваші зв"язки в світі представляють для Білорусі винятковий інтерес", передає "Інтерфакс".

"Хочу чесно сказати, що ми стримано і акуратно відносимося до іноземних інвестицій. Як компанія, що інвестує в багато секторів економіки, ви розумієте, що одні інвестиції відрізняються від інших. Є інвестиції, від яких треба триматися подалі", - попередив Олександр Лукашенко, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко закликав іноземних інвесторів до соціальної відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути