понеділок, 20 липня 2009 12:03

Лукашенко покатався Мінськом на Harley-Davidson

Лукашенко покатався Мінськом на Harley-Davidson
Президент Білорусії Олександр Лукашенко в неділю зустрівся з учасниками байк-фестивалю "Мінськ-2009" і на мотоциклі Harley-Davidson очолив колону байкерів. Про це повідомляє РІА Новості з посиланням на агентство БЕЛТА.

Лукашенко поспілкувався з байкерами і організаторами фестивалю, подивився показові виступи каскадерів, які демонстрували прийоми екстремального водіння. Президентові подарували джинсову куртку з байкерською символікою.

Лукашенко запропонували самому прокататися на Harley, і він разом зі своїм молодшим сином Миколою очолив колону байкерів.

До сьогоднішнього дня главу держави бачили на ковзанах, лижах, лижероллерах, велосипеді.

На думку білоруських експертів, участь Лукашенко в мотопробігу була заздалегідь спланована. Він розраховував справити враження на бізнесменів і молодь, тобто на представників тих груп населення, серед яких поширена ідея покинути країну. Білоруський президент продемонстрував, що його поведінка не скута рамками стереотипів, стверджують фахівці. На думку деяких з них, ефект від появи Лукашенко на вулицях Мінська на Harley-Davidson був розрахований не тільки на Білорусію, але і на Захід. Про це пише білоруська газета "Завтра твоєї країни".

У параді байкерів в Мінську брали участь близько 800 мотоциклів. Він відбувся в рамках байк-фестивалю "Мінськ-2009", який 17-19 липня проходить в республіканському гірськолижному центрі "Сілічі".

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко покатався Мінськом на Harley-Davidson». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути