пʼятниця, 18 вересня 2009 13:58

Лукашенко обирає спорт: на книжки немає часу

 

Президент Білорусі Олександр Лукашенко в інтерв"ю литовській газеті Lietuvos Rytas зізнався, що в цьому житті його більше цікавить спорт - лижі, футбол і хокей, а часу на читання книг або перегляд цікавих фільмів у нього не залишається.

Білоруський лідер в інтерв"ю спростував чутки про те, що він нібито любить швидко їздити вночі на машині. За його словами, багато розуму не треба, щоб на його місці швидко їздити - адже попереду в прискореному темпі йде машина супроводу. Після аварії на тракторі МТЗ, в яку він потрапив будучи студентом, Лукашенко вважає за краще "не лихачити".

Президент Білорусі зізнався, що вважає за краще відпочивати активно - з м"ячем, ракеткою або ключкою в руках, а зараз з ним займається його п"ятирічний син Коля. Іноді він навіть використовує вільні години між зустрічами для тренування. Президент також любить не тільки командні ігри, але ще й кататися на велосипеді і лижах.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко обирає спорт: на книжки немає часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути