Ексклюзиви
середа, 27 грудня 2017 02:16

Луценко розповів про зустріч з Коломойським

Луценко розповів про зустріч з Коломойським
Генпрокурор Юрій Луценко зустрівся з українським бізнесменом Ігорем Коломойським в Амстердамі.

Генпрокурор Юрій Луценко розповів про зустріч з олігархом Ігорем Коломойським в Амстердамі. Це сталася під час поїздки Луценка до медзакладу на обстеження.

"Коломойський підійшов до мене. Ми привіталися. Поспілкувалися. Якщо ви спитаєте, чи була розмова про його бізнес - ніколи таких розмов не було, бо я з ним бачився в своєму житті не один, можливо, з півтора десятків разів", - розповів генпрокурор в інтерв'ю українським телеканалам.

Луценко не вважає цю зустріч компрометуючою для себе. Він згадав, що три роки тому лобіював призначення Коломойського на пост очільника Дніпропетровської ОДА і вважає внесок бізнесмена на цій посаді дуже вагомим.

"Я вважаю до сих пір, що і він (Коломойський), і Корбан зробили тоді величезну справу захисту України. Не маю жодного рішення про підозру або обвинувачення - я спокійно подаю руку Коломойському. Я не вважаю, що він ізгой, хоча зараз знаходиться за кордоном", - сказав Луценко.

Розмова, за словами генерального прокурора країни, була короткою – "перекинулись декількома словами" - і стосувалась, здебільшого, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко сказав, що зустрівся з Коломойським в Амстердамі випадково

"Ми поговорили про політичну ситуацію в столиці. Я натякнув про неприйнятність фінансової підтримки того радикального шоу, яке влаштував Саакашвілі в центрі столиці.

Чи взяв це до уваги Коломойський чи не взяв – це його справа. Я не диктую бізнесу, кого підтримати. Але тим не менше, я свою точку зору висловив. Державу Україну, яку ви захищали, не варто дестабілізовувати такими акціями. Тим більше, що на той момент я вже знав, з ким зв'язався Саакашвілі в Москві і казав – повірте, скоро будь-які контакти з ним стануть для українських патріотів дуже соромними. От все єдине, про що ми там поговорили", - розповів Луценко.

Раніше Юрій Луценко розповів, що випадково зустрівся з українським бізнесменом Ігорем Коломойським в Амстердамі наприкінці листопада.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів про зустріч з Коломойським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути