середа, 04 липня 2012 13:20

Лозинський у колонії не працює і грає на баяні

Лозинський у колонії не працює і грає на баяні
Лозинський досі не працював і скоро навряд чи буде. Фото: tsn.ua

Майже за три місяці після приїзду з СІЗО до виправної колонії в селі Мартусівка Бориспільського району Київщини Віктор Лозінський жодного дня не працював і найближчим часом навряд чи буде. Пише Сегодня.

"Ми з ним в одному заку з "Лук'янівки" прибули. Нічим себе не проявив, і лише тільки тут я випадково дізнався, що це Лозінський. Колишній "афганець", спортсмен. Не гірший і не кращий за нас усіх. А тут кожен вважає, що потрапив на зону через непорозуміння - просто опинився не в той час не в тому місці", - каже Ігор, засуджений за розбій.

Інший напарник по нещастю, навпаки, заявив, що "Лоза" відразу поставив себе круто і незалежно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокати придумали "повісити" справу Лозинського на єгеря

"Дядя Вітя і не збирається працювати. У Лози такий великий термін, що йому й нема чого це робити. У нас працюють ті, кому сидіти недовго, хто хоче швидше звідси вийти і кому світить умовно-дострокове звільнення. А йому ворота відкриються тільки в 2026 році - ще встигне", - заявив інший в'язень. Це підтвердили і співробітники колонії.

Після обов'язкового для новоприбулих карантину Лозінського розмістили в одну з п'яти бригад 7-го відділення, де перебуває 142 засуджених.

"Для Лозінського роботи немає. Усіх працевлаштувати ми не можемо", - заявив один з тюремників. Від підйому до відбою екс-нардеп розважається грою на баяні, готує собі каву, дивиться телевізор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура вже не хоче "саджати" Лозінського довічно

"Зустрічається з адвокатами, мав довгострокове і короткострокові побачення з дружиною, отримує передачі, читає книжки, дивиться телевізор, а іноді грає на баяні. Грає добре, для душі. З іншими засудженими не конфліктує, але й близько не сходиться. Мабуть, ще адаптується. Це ж колонія. Те, що його називали королем Голованівського району і всієї Кіровоградської області, нічого не значить. Він це розуміє, пальці віялом не розставляє. Хоче бути, як усі. Колишню й нинішню владу не лає. Від їжі зонівської не відмовляється. Харчів не перебирає. Їсть, що дають, - перловку, борщ. Собі готує каву", - заявили тюремники.

Зараз ви читаєте новину «Лозинський у колонії не працює і грає на баяні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути