середа, 16 квітня 2008 13:17

Лора Буш стане телеведучою та розповість про свою книгу

Лора Буш стане телеведучою та розповість про свою книгу
У незвичайній для себе ролі виступить днями перша леді Америки Лора Буш. Дружина президента США, як оголосила у вівторок телекомпанія Ен-Бі-Сі, стане ведучою популярної програми цього каналу - "Тудей" ("Сьогодні").

Дружина Джорджа Буша вестиме годину ефіру 4-годинної передачі 22 квітня з 9 ранку за часом Східного узбережжя США (16:00 к.ч.).

За повідомленням Ен-Бі-Сі, Лора Буш візьме участь в кількох фрагментах програми і дасть інтерв"ю. Цього ж дня в рамках випуску "Тудей" Лора Буш і одна з її дочок - Дженна - розкажуть глядачам про свою нову книгу для дітей під назвою "Прочитай про це все!".

Дружина Буша також проведе з основною ведучою програми Енн Каррі тур по ранчо голови Білого дому в Кроуфорді (штат Техас).

Відзначимо, що напередодні президентське подружжя надало безпрецедентно теплий прийом Папі Римському Бенедикту XVI, який прибув з офіційним візитом до США. Джордж Буш і його дружина Лора зустріли Понтифіка біля трапа літака, який приземлився на розташованій поряд з Вашингтоном американській військово-повітряній базі "Ендрюс".

В середу заплановано офіційну зустріч Папи Римського з президентом Бушем в Білому домі. Цього ж дня відбудеться урочиста церемонія, присвячена зустрічі Понтифіка, коли він відзначатиме 81-й день народження. У його честь прогримить 21 залп артилерійського салюту, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Лора Буш стане телеведучою та розповість про свою книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути