середа, 25 листопада 2009 13:59

Лободу і Собчак замовили на весілля олігархів (ФОТО)

На минулих вихідних Світлана Лобода поїхала на роботу в Монако, де в старовинному замку відзначали весілля російські олігархи. Ведучою вечора була Ксенія Собчак, запрошеними артистами були Микола Басков, Філіп Кіркоров і сама співачка.

Виступ української артистки був сюрпризом від нареченого для молодої нареченої, якій подобається учасниця "Євробачення-2009".

Під час концерту, коли Лобода на пісні "За что?" сіла за барабани, Микола Басков вискочив на сцену і почав підігравати артистці під крики і оплески гостей. Після цього Ксенія Собчак запитала, чи не грає Світлана під "фанеру", на що артистка відповіла сольною імпровізацією на барабанах.

Після виступу Лобода зі своєю командою не змогли втратити можливість прогулятися містом і відвідати парочку музеїв, а саме Музей Наполеона і Океанографічний музей Жака-Іва Кусто.

У музеї Кусто Лобода вирішила сфотографуватися з першим у світі аквалангом, який придумав і особисто на собі випробував дослідник морських глибин.

"Монако надихає! Тут часто можна зустріти відомих режисерів, продюсерів акторів, і мабуть, неспроста! Тут ширяє дух творчості. Гуляючи по узбережжю, я написала п"яту пісню, яка увійде до мого нового альбому. Пісня про те, що завжди своє життя можна змінити на краще, і у жодному випадку не боятися змін, і хто сказав, що жити легко?", - поділилася враженнями артистка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лободу і Собчак замовили на весілля олігархів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути