четвер, 07 грудня 2006 14:34

Литвиненка поховають у Лондоні за мусульманськими звичаями

Колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, який помер у Лондоні 23 листопада від отруєння полонієм-210, поховають сьогодні в британській столиці за мусульманськими звичаями в закритій труні. Про це повідомила газета The Guardian з посиланням на друзів Литвиненка.

За твердженням видання, за 2 дні до смерті Литвиненко прийняв іслам, і перед його кончиною в лікарні провели ритуальну службу. The Guardian наводить слова його батька, який заявив, що цей крок - "важливе особисте рішення" сина.

Раніше Скотленд-ярд, що розслідує обставини смерті Литвиненка, виступив із заявою, в якій вказав, що вважає доречним розглядати цю справу як "вбивство". Фахівці з підрозділу по боротьбі з тероризмом столичної поліції "проводять перевірку багатьох напрямів цього розслідування, як у Великій Британії, так і в Росії, і провели у зв"язку з цією смертю бесіди з низкою свідків", підкреслюється в документі, повідомляє Прайм-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Литвиненка поховають у Лондоні за мусульманськими звичаями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути