четвер, 06 травня 2010 16:21

Літак британського політика розбився об землю (ФОТО)

Британський політик, колишній лідер партії Незалежності Британії Найджел Фараж сьогодні дивом вижив після того, як літак, на якому він закликав своїх співвітчизників голосувати, розбився об землю.

Інцидент стався в Нортхемптонширі. На борту невеликого літака знаходилися двоє осіб - Фараж і його пілот. Яко повідомили британські ЗМІ, літак впав після того, як баннер з написом "Голосуй за UKIP" позаду літака заплутався на хвостовому кілі.

Помічники одразу ж після падіння кинулися до розбитого літака, побоюючись, що політик загинув. Однак, на щастя Фаража лише придавило фюзеляжем. Помічники витягли політика з-під уламків і викликали лікарів.

Невдовзі Фаража доставили в госпіталь, де зараз його стан оцінюється як стабільний. Лікарі повідомили,що він отримав серйозні травми, але жити буде.

Пілота літака змогли витягти з-під уламків лише за годину. Він був серйозно ушкоджений, але зараз його життю вже нічого не загрожує.

ЗМІ пишуть, що Фараж опинився в літаку, тому що хотів вразити чимось своїх виборців.

Нігель Фараж відомий перш за все нещодавнім скандалом в Європарламенті, коли він назвав президента ЄС Германа ван Ромпея "мокрою ганчіркою". Пізніше його покарали за цей виступ, позбавивши казенних сніданків.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Літак британського політика розбився об землю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути