середа, 08 серпня 2007 09:52

Лисі голлівудські красуні (ФОТО)
6

АВС представляє свою галерею знаменитих жінок, які довели, що відсутність волосся на голові може бути сексуальним. Минулою зимою скандально відома співачка Брітні Спірс самостійно поголилася в одному з салонів Лос-Анджелеса.

Лауреату премії "Оскар" актрисі Холлі Беррі належить поголитися для ролі в новому фільмі.

Скандальна ірландська рок-зірка Шинейд О"Коннор поклала край намаганням своїх продюсерів одягнути її в шкільну форму й примусити еротично танцювати в провокаційних кліпах. За словами співачки, коли звукозаписна компанія вирішила зробити з неї секс-символ, її реакція була негайна – вона постриглася наголо. Цей крок став початком суперечливої кар"єри О"Коннор, яка опинилася в центрі скандалу в 1992 році, – зірка в прямому ефірі шоу Saturday Night розірвала портрет Папи Римського Іоанна Павла II.

1997 року, коли весь світ ще говорив про відверті сцени у фільмі "Стриптиз" за участю актриси Демі Мур, зірка знову потрапила до газетних заголовків. Провокаційна стрижка наголо була зроблена нею для участі у фільмі "Солдат Джейн", роль у якому кардинально відрізняється від попередньої роботи зірки.

Зірці "Зоряних воєн" Наталі Портман для виконання ролей у своїх фільмах доводилося зазвичай надягати величезні перуки, проте для стрічки "V означає вендета" зірка дещо змінила стиль.

Для ролі Елен Ріплі у фільмі "Чужі-3" актрисі Сигурні Уївер довелося повернутися у космічні простори і попрощатися з волоссям, повідомляє АВС.

Зараз ви читаєте новину «Лисі голлівудські красуні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути