Ексклюзиви
понеділок, 03 липня 2023 06:00

Лише ці чотири знаки відчують себе абсолютними щасливчиками – гороскоп на 3 липня

Лише ці чотири знаки відчують себе абсолютними щасливчиками – гороскоп на 3 липня
Не бажано починати чогось нового. Ідеї з'являтимуться, але інтерес до них швидко згасне. Фото: pixabay.com

3 липня кількість термінових справ зросте. Не беріть на себе додаткових зобов'язань. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, - говорить астрологиня. – День неспокійний. Добре вестиметься людям, які вміють організувати свій час. Виникатимуть проблеми з транспортом. Виходьте у справах заздалегідь. Не бажано починати чогось нового. Ідеї з'являтимуться, але інтерес до них швидко згасне. Це стосується й особистих стосунків. Не шукайте свого щастя, коли воно уже поруч. Абсолютними щасливчиками себе відчують Раки, Козероги, Близнюки та Леви. Вам вдаватиметься усе з першого разу. Отримаєте цікаві пропозиції та зумієте реалізувати усі свої задуми. Активізуються злодії. Не залишайте без нагляду свої речі. Пильнуйте за самопочуттям. Цього дня є тенденція до загострення хронічних захворювань, зокрема гіпертонії та алергії. Турбуватиме безсоння. Надміру вередуватиме малеча".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Поведінка коханих може боляче вразити. Не поспішайте звинувачувати їх у зраді. Побудьте деякий час на самоті.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не поспішайте щось змінювати. Наберіться терпіння, спостерігайте. Через родинні суперечки ризикуєте позбутися частини майна. Завітайте до стоматолога. Відмовтеся від купання у холодних водоймах.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Розраховувати на швидкі заробітки марно. Щаститиме працьовитим і терплячим, сміливим і чесним. Не намагайтеся перевиховати коханих. Посваритеся, але злагоди не дійдете. Не перегрівайтеся на сонці. Ультрафіолет нашкодить шкірі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Суперники почуватимуться слабше за вас. Це дасть змогу обігнати їх і здобути перемогу. Не намагайтеся боротися за свої права на спадок. Ви все рівно його отримаєте. Марно починати стосунки з партнером, який є успішнішим і багатшим за вас. Взаємини скоро стануть обтяжливими.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вами цікавитимуться. Не тікайте від сторонньої уваги. Активне спілкування підніме настрій. Отримаєте вигідні пропозиції. Зрозумієте, як підвищити заробітки. Нагадають про себе проблеми з легенями. Час кидати палити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Беріть із собою на роботу домашні страви. Грошей у кишені обмаль. Доведеться думати про позику. Це період помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Надовго попадете під залежність від того, у кого взяли кредит.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Дійте за покликом серця. Власними руками створюватимете шедеври. Творчому натхненню не буде меж. Люди оцінять ваші таланти. Фінансова ситуація покращується. Вдалий період, аби обирати нерухомість для своєї сім'ї. Але давати завдаток чи оформляти право власності краще наступного тижня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ваші успіхи обговорюватимуть, на вас захочуть рівнятися. Гонорари надійдуть вчасно. Їхня сума приємно здивує. Покупку нерухомості краще перенести на вересень.

Козерог (22 грудня – 20 січня)

Важко буде миритися з усім, що відбувається навколо. Партнери можуть підштовхувати вас до шлюбу. Прощатися з холостяцтвом не захочеться. Запаморочення можливі через зниження артеріального тиску.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Розбудити пристрасть у серці коханих не вдасться. Вони будуть пригнічені щоденними клопотами. Запропонуйте свою допомогу. Можлива поява флюсу. Запальні процеси у яснах розвиватимуться швидко. Не зволікайте з лікуванням.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Знаходячись під впливом партнера, не забувайте і про власні інтереси. Не ламайте свої плани на догоду коханій людині.

3-9 липня перед вами відчинятимуться будь-які двері. Вдасться вирішити питання, які не могли розв'язати на початку літа. Астрологиня розповіла, кому та що готує найприбутковіший тиждень літа.

Зараз ви читаєте новину «Лише ці чотири знаки відчують себе абсолютними щасливчиками – гороскоп на 3 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути