Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 09:58

Лікарі оцінюють шанси Валдіса Пельша як 50 на 50

Обстеження Валдіса Пельша показало, що у телеведучого зруйнована половина підшлункової залози. Лікарі оцінюють шанси Пельша перемогти хворобу як 50 на 50.

В понеділок на консиліумі лікарям належить ухвалити непросте рішення - оперувати Валдіса чи ні. Вже відомо, що діагноз "панкреонекроз" підтвердився. Причому у Пельша зруйновано близько 50% підшлункової залози, що дуже небезпечно. Як з"ясувалося, хвороба не виникла раптово. Останнім часом телеведучий страждав від нудоти, блювоти і болю в області нижніх ребер. У лікарню Валдіс потрапив незабаром після святкування свого ювілею - йому виповнилося 40 років.

Раніше повідомлялося про те, що медики виявили у 40-річного телеведучого важке враження підшлункової залози (панкреонекроз) і дистрофію печінки. Досвідчені лікарі зійшлися в думці, що Пельшу необхідна складна операція, яку вирішено було провести в іншій клініці, - Боткинській лікарні Москви. Туди Валдіса на реанімобілі перевезли вдень 5 липня. Повідомлялося про те, що Пельшу була проведена операція, але пізніше ця інформація була спростована, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі оцінюють шанси Валдіса Пельша як 50 на 50». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути