вівторок, 10 жовтня 2023 06:00

Лічені дні до сонячного затемнення: до чого слід підготуватися кожному знаку зодіаку

Лічені дні до сонячного затемнення: до чого слід підготуватися кожному знаку зодіаку
Дівам і Скорпіонам варто зосередитися на особистому житті, Близнюкам та Тельцям зануритися у роботу. Фото: pixabay.com

10 жовтня – день чоловіків. Сильні й наполегливі легко досягатимуть успіху. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто змінювати місця роботи, - говорить астрологиня. – Нехай усе йде звичним чином. Жінкам і дівчатам не таланитиме. Траплятиметься забагато несприятливих ситуацій. Цей день не годиться для початку чогось нового. Бракуватиме сил і ресурсів. Підводитиме пам'ять. Лічені дні залишаються до сонячного затемнення. Овнам і Терезам не варто вводити до свого оточення нових знайомих та колег. Дівам і Скорпіонам треба зосередитися на особистому житті, Близнюкам та Тельцям зануритися у роботу. Відкладіть проведення важливих перемовин. Ухвалені рішення виявляться невдалими. Люди не чутимуть одне одного. Бракуватиме натхнення дизайнерам, художникам і стилістам. Не бажано купувати одяг і робити нову зачіску. Підвищується метеозалежність. Складний день для емоційно вразливих людей".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хобі принесе більше прибутку, ніж основне робоче місце. Серйозні покупки плануйте на вечір. Таланитиме у переговорах і невеликих мандрівках. Добре даватиметься наука.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Підтримуйте оптимістичний настрій. Уникайте стресових ситуацій. Не сидіть весь день у смартфоні. Новини наганятимуть жаху і спровокують безсоння.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Тримайте язик за зубами. Ваші слова можуть використати проти вас. Утримайтеся від конфлікту з родичами. Не варто відправлятися у далекі подорожі. Крім вражень, матимете купу проблем у дорозі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не намагайтеся справити враження на нових знайомих. Не оцінюйте людей за зовнішнім виглядом. Будете вражені, наскільки глибокий внутрішній світ мають ті, чия зовнішність не справила на вас враження.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдалий день, аби купувати смартфони та планшети. Цікаві новини принесуть друзі та сусіди. Прислухайтеся до їхніх порад. Вони краще за вас бачитимуть майбутнє і допоможуть зробити правильний вибір.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не вдалий день, аби купувати взуття і шукати верхній одяг. Ви прогадаєте з розміром та кольором. Цікаві пропозиції отримаєте від колишніх колег. Додаткове місце роботи зараз неабияк виручатиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ці п'ять знаків чекає тиждень злетів і фінансового успіху – гороскоп на 9-15 жовтня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відганяйте від себе сумні думки. Коли, як не сьогодні, робити крок на зустріч своїм мріям. Вдаватиметься те, що добре обдумали і спланували. Не відступайте від власної стратегії, навіть якщо усі навколо переконують, що вона не досконала.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зможете заробити стільки, скільки захочете. Час розраховувати на преміальні. Не варто поспішати з прийняттям серйозних рішень. Потраплятимете у ситуації, від яких зарікались.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гасло цього дня: краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Отримаєте усе бажане у листопаді. Зараз доведеться жертвувати часом та особистим життям, аби справитися з усіма обов'язками і заробити достатньо грошей.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Небезпеки оминатимуть. Сил вистачатиме на все. Не варто одружуватися. Партнери часто висловлюватимуть незадоволення, ревнуватимуть. Підтримки від коханих годі очікувати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вашим здібностям нема меж. Залишайтеся креативними і наполегливими. Демонструйте свої таланти. На вас рівнятимуться діти та внуки. Будьте для них гарним взірцем. Слідкуйте за своїми словами під час телефонних розмов.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доки інші чекатимуть кращої нагоди, ви робитимете своє і набуватимете нових навичок. Не соромтеся запитувати про те, чого не знаєте. Вчіться та навчайте інших. Випадково натрапите на річ чи людину, яка змусить вас добре задуматися на тим, що вам потрібне, а без чого легко можна обійтися.

14 жовтня відбудеться третє у цьому році затемнення - кільцеподібне сонячне. Часткове місячне затемнення спостерігатимемо 28 жовтня. Астрологиня розповіла, як вони вплинуть на ситуацію в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Лічені дні до сонячного затемнення: до чого слід підготуватися кожному знаку зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути