Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2011 12:01

Леді Гагу на церемонію "Греммі" принесли в яйці (ФОТО)
27

Леді Гага
Фото: Фото: Reuters
Леді Гага
Девід Гетта з дружиною
Вілл Сміт з родиною
Рікі Мартін

Кантрі-тріо Lady Antebellum отримало п'ять премій "Греммі", перемігши, в тому числі, у двох з чотирьох головних номінацій - "Запис року" і "Пісня року" за "Need You Now".

"Альбомом року" визнаний "The Suburbs" групи Arcade Fire. "Греммі" в номінації "Кращий новий артист", яка також входить до числа головних, отримала Есперанса Сполдінг (Esperanza Spalding), яка перемогла, в числі інших, поп-співака Джастіна Бібера.

Бруно Марс, висунутий на здобуття "Греммі" в семи номінаціях, отримав одну нагороду - за "Найкращий чоловічий вокал в поп-музиці". Леді Гага, номінована на шість нагород Американської академії звукозапису, отримала три - в категоріях "Найкращий жіночий вокал у поп-музиці" і "Краще коротке музичне відео" за "Bad Romance", а також у категорії "Кращий альбом з вокалом у поп- музиці" за "The Fame Monster".

Три "Греммі" - все в категорії "Реп" - отримав і Jay-Z, який також претендував на перемогу в шести номінаціях. Двома нагородами відзначено дует Jay-Z і Аліши Кіс "Empire State of Mind", ще одну "Греммі" отримала композиція Jay-Z і Swizz Beatz "On To The Next One".

Репер Емінем, номінований на "Греммі" в десяти номінаціях, включаючи три головні "Альбом року", "Запис року" і "Пісня року", отримав, у результаті, лише дві нагороди - його композиція "Not Afraid" визнана "Кращим соло- виконанням" в категорії "Реп", а "Recovery" переміг в цій же категорії в номінації "Кращий альбом".

Чергову премію "Греммі" отримав Пол Маккартні. Академія відзначила його заслуги в номінації "Кращий виконавець рок-пісні" за композицію The Beatles "Helter Skelter", видану у "живій" версії в 2009 році. Премія стала 14-ою для Маккартні і першою персональною за 39 років.

Імена володарів "Греммі" - нагород Американської академії звукозапису - були оголошені на урочистій церемонії, що пройшла в Лос-Анджелесі увечері 13 лютого за місцевим часом.

Всього нагороди Американської академії звукозапису були присуджені в 109 номінаціях.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Леді Гагу на церемонію "Греммі" принесли в яйці (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути