понеділок, 16 грудня 2013 07:00

Кріштіану Роналду відкрив присвячений собі музей

Кріштіану Роналду відкрив присвячений собі музей
Фото: Duarte Sa / Reuters

Нападник мадридського "Реала" португалець Кріштіану Роналду відкрив присвячений собі музей на острові Мадейра, де він народився і провів дитинство. Про це повідомляє в неділю, 15 грудня, агентство Reuters.

У музеї представлені близько 125 особистих і командних трофеїв футболіста, а також передбачено місце для майбутніх нагород. Як повідомив журналістам 2-річний Роналду, музей в Фуншале є подарунком для його шанувальників.

Футболіст, який забив у поточному сезоні 33 голи, заявив, що він не одержимий думкою завоювати "Золотий м'яч " вдруге (перший такий трофей він отримав в 2008 році).

Однак, підкреслив Роналду, якщо це відбудеться , то і для другого "Золотого м'яча" підготовлено спеціальне приміщення.

Роналду був номінований на "Золотий м'яч - 2013" разом з форвардом "Барселони" Ліонелем Мессі і півзахисником мюнхенської "Баварії" Франком Рібері. Мессі ставав володарем призу, який вручається найкращому футболістові світу, чотири останні роки, а Рібері опинився в трійці лідерів вперше. Як зазначає агентство Associated Press, очікується, що черговий "Золотий м'яч" дістанеться саме Роналду.

Нагадаємо, в жовтні президент ФІФА Зепп Блаттер порівняв Роналду і Мессі і заявив, що перший нагадує йому на поле командира і витрачається на перукаря більше, ніж інші футболісти. Блаттер також зазначив, що вважає  аргентинця  кращим за португальця. Після цього Роналду оголосив, що не приїде на вручення "Золотого м'яча". У неділю він зізнався журналістам , що остаточне рішення про участь у церемонії в Цюріху поки не прийняв.

Лауреат премії "Золотий м'яч" за підсумками 2013 стане відомий 13 січня 2014.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду відкрив присвячений собі музей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути