пʼятниця, 13 грудня 2013 17:06

По сусідству з Хаві: World Soccer включив Ярмоленка у список найкращих гравців року

По сусідству з Хаві: World Soccer включив Ярмоленка у список найкращих гравців року
Андрій Ярмоленко ділить 26-27 місця з Хаві ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Український футболіст Андрій Ярмоленко, який виступає за київське "Динамо", поділив 26-27 місця з іспанцем Хаві в рейтингу кращих гравців 2013 року, складений журналом World Soccer. Рейтинг був сформований за результатами опитування журналістів та експертів з різних країн світу.

Перше місце зайняв португалець Кріштіану Роналду з мадридського "Реала", який вдруге в кар'єрі отримає приз World Soccer (вперше він удостоївся цієї нагороди в 2008 році). Другим став аргентинець Ліонель Мессі, третім - француз Франк Рібері.

Роналду, Мессі і Рібері входять і до трійки претендентів на "Золотий м'яч" - приз найкращому футболістові світу, який спільно вручають ФІФА і французьке видання France Football. Володар цього призу стане відомий в січні 2014 року.

24-річний Ярмоленко протягом всієї кар'єри виступає у київському "Динамо". У чемпіонаті України сезону-2013/14 футболіст провів 16 матчів і забив вісім м'ячів. У восьми матчах в Лізі Європи півзахисник вразив ворота суперників п'ять разів.

Зараз ви читаєте новину «По сусідству з Хаві: World Soccer включив Ярмоленка у список найкращих гравців року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути