середа, 31 травня 2023 08:08

"Країна без краплі адекватності": Подоляк прокоментував оголошення Росією в розшук Залужного та Сирського

"Країна без краплі адекватності": Подоляк прокоментував оголошення Росією в розшук Залужного та Сирського
Радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк прокоментував оголошення Росією в розшук Залужного та Сирського. Фото: slovoidilo.ua

Своїм оголошенням у розшук головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного та командувача Сухопутних військ генерала Олександра Сирського Росія дискредитує себе.

Це свідчить про те, що РФ стала країною без краплі адекватності. Про це в ефірі національного телемарафону сказав радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк, передає Gazeta.ua.

Оголошення міністерством внутрішніх справ країни-агресора в розшук українських генералів він назвав "днем відкритих дверей" у спеціальних лікарських закладах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського прокоментували атаку дронів на Москву

"Мені здається, що і Сирський, і Залужний особисто прийдуть до тих людей, які це написали, і поставить їм певні питання під час зустрічі", ‒ сказав Подоляк.

За його словами, при такій зустрічі "будуть нюанси", і "нехай вони трохи почекають".

Подоляк також додав, що всі оголошення, які зараз робить РФ, вже "абсолютно, остаточно дискредитують Росію як країну, яка має хоча б якусь краплю адекватності".

Міністерство внутрішніх справ країни-агресорки Російської Федерації оголосило у розшук головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Також росіяни оголосили у розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

Оголошенням в "розшук" Валерія Залужного і Олександра Сирського окупанти хочуть урівняти їхні злочинні дії з нашими оборонними і здійснити психологічний тиск та деморалізацію ЗСУ, написала в Telegram заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «"Країна без краплі адекватності": Подоляк прокоментував оголошення Росією в розшук Залужного та Сирського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути