четвер, 20 грудня 2012 18:12

"Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період": у Hyundai надумали вибачитись

"Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період": у Hyundai надумали вибачитись
ФОТО: podrobnosti.ua

Компанія Hyundai принесла вибачення за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами корейського виробництва. У повідомленні наголошується, що почалися роботи з ліквідації несправностей, які, в першу чергу, пов'язані зі складними погодними умовами.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, з посиланням на листи компанії, направлених на адресу "Укрзалізниці" та "Української залізничної швидкісної компанії", на сьогоднішній день вже впроваджена програма підготовки поїздів Hyundai до зимових умов і протягом останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

Hyundai також хоче збільшити кількість фахівців: на цьому тижні сім фахівців приєднаються до команди технічного обслуговування.

Крім того, компанія Hyundai Rotem планує наймати більше українських фахівців групи технічного обслуговування в Дарницькому депо.

"Це перша наша зима в Україні, яка покаже нам сфери для вдосконалення (наші слабкі сторони). Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період, такі як затримки, скасування рейсів", - говориться в прес-релізі міністерства з посиланням на текст листа компанії Hyundai.

Одночасно компанія готова працювати над виявленими недоліками і висловлює впевненість, що разом з фахівцями "Української залізничної швидкісної компанії" всі технічні проблеми, які виникають, будуть успішно вирішені.

"Крім того, варто відзначити, що Hyundai була єдиною компанією, яка змогла поставити Україні поїзди у встановлені досить короткі терміни - протягом 18 місяців, для того щоб встигнути до початку проведення в Україні Євро-2012", - зазначено в прес-релізі міністерства .

Зараз ви читаєте новину «"Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період": у Hyundai надумали вибачитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути