Ексклюзиви
понеділок, 07 червня 2010 15:54

Корова впала на чоловіка в колодязі

Корова впала на чоловіка в колодязі

В місті Снятин на Івано-Франківщині із каналізаційного люку на території психоневрологічного інтернату витягнули тіло 58-річного Бориса Безфамільного. Чоловік загинув через корову.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua в прес-службі міліції Івано-Франківської області, на тілі чоловіка не знайшли ніяких ознак насильницької смерті.

"Чоловік був мешканцем інтернату, страждав на психоневрологічні розлади. На його тілі не виявили ніяких ознак насилля, тому ми дійшли висновку, що це нещасний випадок", - сказав керівник сектору зв'язків з громадськістю УМВС області Василь Гультайчук.

Борис жив у інтернаті понад 40 років. У нього немає родини. Тому йому дали в закладі прізвище Безфамільний. Допомагав по господарству. Того дня повів пасти корову на пасовище, що належить місцевій птахофабриці. Намотавши на роги тварині мотузку, гнав її на траву.

В інтернаті припустили, що скоріш за все корова брикнула.

"Певно десь рвонула вперед, а той біг за нею. А може в нього стався сердечний напад і він впав у яму. Там на території є такий зарослий травою колодязь 3-5 метрів. Він впав на дно, а тварина його ще зверху придавила", - сказав директор інтернату Михайло Пасічний.

Знайшли чоловіка люди, які поблизу так само випасали худобу. Одразу викликали рятувальників та швидку. За допомогою спеціального троса витягли корову. Бориса на поверхню підняли вже мертвим.

Зараз ви читаєте новину «Корова впала на чоловіка в колодязі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути