понеділок, 07 червня 2010 15:30

Двоє 6-річних дітей постраждали від вибуху підземної теплотраси (ФОТО)

Напередодні ввечері в Івано-Франківську в мікрорайоні Пасічна на вулиці Хіміків 4, стався вибух у підземних теплотрасах. Газоповітряна суміш невідомого походження вирвала металеві каналізаційні люки, повибивала вікна у шести квартирах та завдала травм двом дітям 6-річного віку.

Як повідомила кореспондента Gazeta.ua очевидиць події, біля будинку ніде газом навіть не пахло.

"Я сиділа біля будинку, вигулювала собаку. Нічого не було чути підозрілого, а потім воно так гримнуло, що одразу вікна повипадали. Металічні люки відкинуло, як листок паперу. Хоча вони важкі і не кожен його з місця зрушить. Не знаю, що там було. Добре що нема жертв", - розповіла Марія Гримнус. Вона мешкає у сусіднього будинку.

Вибух стався близько 16.40. Постраждав тільки один п"ятиповерховий будинок. Силою вибуху у ньому повиривало віконні отвори з шести квартир. Поруч з будинком гралося двоє 6-річних хлопчиків. Один із них отримав травми середньої важкості, інший відбувся шоком.

На місці події працюють бригади рятувальників, газовиків та працівників "Теплокомуненерго". В міській раді створили штаб зі з"ясування обставин.

"Наші працівники одразу вивели людей з будинку, аби переконатися, що їхньому життю вже нічого не загрожує. Провели також перевірку підвальних приміщень сусідніх будинків. Перевірили, чи не чути ніде запаху газу. Нічого такого не виявили. Що могло стати причиною вибуху, наразі з"ясовуємо", - сказала Галина Омельчук із прес-служби МНС в Івано-Франківській області.

Фото надані прес-службою МНС області.

Зараз ви читаєте новину «Двоє 6-річних дітей постраждали від вибуху підземної теплотраси (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути