Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 16:58

Корейський політик запевняв журналістів, що термос - це військовий снаряд

Корейський політик запевняв журналістів, що термос - це військовий снаряд

Глава правлячої партії Південної Кореї Ан Сан Су опинився у центрі скандалу. Він продемонстрував журналістам під виглядом північнокорейських снарядів звичайні термоси для зберігання рідини, чим викликав численні глузування в пресі та інтернеті.

Голова партії Ханнара (Партія великої країни) Ан Сан Су виступив перед телекамерами поруч з одним із зруйнованих обстрілом 23 листопада будинком на острові Енпхендо. В Руках тримав два циліндричних предмета, які виявилися термосами, пише Inright.

"Це снаряди. Напевно, вони впали десь тут", - сказав він.

Одна з камер змогла відобразити логотип фірми-виробника на корпусі термоса. Ан Сан Су негайно став об'єктом для насмішок. Політик заявив, що предмети, які він тримав, були розпізнані як снаряди одним з його супроводжуючих. Але це не зупинило критику.

"Ми сподіваємося, що Ан усвідомлює, що він не комедіант, а глава правлячої партії, який повинен розвіяти нервозність громадян з приводу своєї безпеки", - заявив голова опозиційної Демократичної партії Ча Йонг.

Як повідомляла Gazeta.ua, південнокорейський острів Енпхендо в Жовтому морі був обстріляний артилерією КНДР 23 листопада 2010. Це призвело до різкого погіршення відносин між Кореями. У результаті обстрілу загинуло 4 людини

Зараз ви читаєте новину «Корейський політик запевняв журналістів, що термос - це військовий снаряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути